1 etappe

Plan tijdens je (familie) vakantie in Girona/ Barcelona/ Costa Brava een sportief dagje in!

Route versie 1     Olot – Girona

Afstand: 58 kmoriginele kaart - Copy (2)
Hoogtemeters: 180 m
Moeilijkheidsgraad:

Je fietst over de route waar 50 jaar geleden een rails lag voor het berg treintje dat Olot (hoogte: 440m) met Girona (hoogte: 70m) verbond. Deze rails hebben ze nu omgebouwd tot één van de mooiste onverharde en goed onderhouden fietspaden van de provincie. Ook al fiets je door een groen (Vulkanisch) berggebied, in de route zitten voor Spaanse begrippen weinig klimmen en afdalingen in. 58 km in de bergen lijkt heel veel, maar deze route gaat steeds lichtjes omlaag, waardoor je lekker snel een hele hoop te zien krijgt.

Prijs per persoon
1 pers  –  prijs op aanvr
2 pers  –  € 60
3 pers  –  € 50
4 pers  –  € 45
5 pers  –  € 42,50
6+ pers –  € 40

Inclusief de prijs:
– Huurfiets
– Een routebeschrijving met extra informatie
– Een leen fiets GPS waar de route in staat geprogrammeerd
– Transport van onze garage in Girona naar Olot (de start van de route)
– Een welkom in Girona: koffie, bike-fitting, uitleg, persoonlijke info

Route versie 2     Rondrit vanuit Girona

Stel je eigen route samen! Met start en finish in Girona-stad. Geef bij ons aan wat jij wilt en zo maken wij de perfecte route voor jou. Dit kan van een 20 km route zijn die over vlakke fietspaden gaat tot 100 km met flink wat klimmen. Je zit in het hart van een mooi fietsgebied, dus alles is mogelijk.

Bij onze garage begint de dag met een bike fitting en een uitleg over de route (waar je op de route terrasjes kunt vinden, waar het zwaartepunt zit, hoe je de route het best kunt indelen, etc.). Kinderen worden basis tips gegeven over het fietsen in Spanje.

Geef in het boeking formulier (bij opmerkingen) aan wat jouw wensen zijn en zo komen wij via de mail met een vrijblijvend voorstel.  Zo kun je aangeven hoeveel kilometer je ongeveer wilt fietsen en hoeveel klimmen (vlak, één kort heuveltje, een korte klim, heuvelgebied, twee lange klimmen, zo veel mogelijk klimmen, etc.). Ook kun je aangeven hoe jullie groep is samengesteld en wat het doel is van de tocht, bijvoorbeeld “met twee kinderen van 8 en 10 jaar die nog niet veel ervaring hebben met fietsen”.

Prijs per persoon
1 pers  –  € 50
2 pers  –  € 40
3 pers  –  € 35
4+ pers  –  € 30

Inclusief de prijs:
– Huurfiets
– Een routebeschrijving met extra informatie
– Een leen fiets-GPS waar de route in staat geprogrammeerd
– Een welkom in Girona: koffie, bike-fitting, uitleg, persoonlijke info

 

Boeken

 

Met dit formulier stuur je een (informatie) aanvraag op. De definitieve reservering gaat daarna via een andere mail van ons.