Custom-Made

Zit er geen pakket bij die bij jou past? Laat ons dan een op maat gemaakte route maken. Dit zal altijd duurder zijn dan een vaste pakket, maar dan krijg je wel de fietsvakantie die helemaal afgestemd is op jouw wensen.

Omdat wij zelf al heel lang fanatieke fietsers zijn kennen wij alle uithoeken van de provincie Girona. Je kunt het zo gek nog niet bedenken en wij regelen het. Een route maken waar helemaal niks geklommen hoeft te worden, etappes van 100+ km, etappes waar je van Zuid Frankrijk naar Girona fiets, een route waar je bij een bepaald verblijf meerdere dagen verblijft en dag ritten doet, …..

Stel dat er een pakket tussen zit die je aanspreekt maar een kleine verandering wilt, dan kun je het best de reservering formulier van dat pakket invullen en bij opmerkingen vermeld je jouw speciale wensen. Bijvoorbeeld als je liever een ander soort accommodatie wilt, een andere type huurfiets, … Let op, met onze vele contacten kunnen we heel veel regelen. Ons doel is om jouw de mooiste fietsvakantie ooit mee te laten maken!

Hoe gaat zo’n custom made route in zijn werk? Dit doen we in 4 stappen:

  1. Je vult het formulier hieronder in met jouw wensen.
  2. Wij maken een geheel vrijblijvende prijsopgaaf met een globale route.
  3. Zodra u akkoord gaat gaan wij aan de slag en maken we uw persoonlijke fietsvakantie (routes, accommodaties, fietshuur, etc.). Voor de routes hebben we een routebeschrijving op papier en in Girona geven we een gebruiksvriendelijk GPS apparaat met de ingeprogrammeerde routes.
  4. Aankomstdag in Girona: Nadat we je van het vliegveld hebben opgehaald overhandigen we onder het genot van een drankje het route- en infoboek. We nemen uiteraard alles nog een keer rustig door.

Klik hier voor fietsvakanties van mensen die bij ons een op maat gemaakte route lieten maken.

Vul voor een prijsopgaaf voor een custom made fietsvakantie het volgende formulier in. Hou ook uw spam-box in de gaten, want soms wil een eerste mail via info@fietseningirona.nl in de spam-box terecht komen. Heeft u na 24 uur nog geen antwoord gekregen, neem dan contact op.