Voorgaande fietsvakanties

kaart met etapas9 dagen, 7 etappes
Richard en Ellen hebben in hun voorjaarsvakantie in 7 etappes heel Noord-Girona doorgefietst. Met de wens voor verblijf in luxe landhuizen hebben we speciaal voor hun de routes iets aangepast. Met etappes van tussen de 40 en 65 km (de meeste vlak, enkele heuvels en één klimdagje) hebben ze heel wat kunnen zien van de provincie. De hele trip (inclusief het informatie boek, de route, de hotels, het ontbijt, de huurfietsen en verplaatsing van de bagage) heeft € 1.500 p.p. gekost.

 

 

plaza inependenciaWeekendje Girona
Voor een koppel hebben we een fietsweekendje in Girona georganiseerd. Met een volledig ingericht appartementje in het historische centrum van Girona hebben ze twee keer vanuit de stad Girona een mooie tocht van 60 en 70 km gedaan.
Met aankomst op vrijdagavond en vertrek op zondagavond heeft het hele weekend € 190 p.p. gekost, inclusief het info- en routeboek, de routes op GPS, de huurfiets, het appartement en twee keer ontbijt).

 

vias-verdes2Een dagtrip tijdens je vakantie in Barcelona
Marianne en haar familie was een week in Barcelona op vakantie. We hebben voor haar een dagje op de fiets in Girona mogen organiseren. Nadat we haar op hadden gehaald van het treinstation, zijn we naar Sant Feliu gereden, een plaatsje aan de kust. Hier hebben we op de boulevard onder het genot van een drankje de GPS en de route uitgelegd en waar je lekker kunt eten en drinken onderweg. Via de zogenaamde “groene route” (40 km over vlakke fietspaden) zijn ze naar Girona komen fietsen waar ze na het avondeten weer naar Barcelona terug gingen (38 min met de trein). Alles bij elkaar (met de treinreis, huurfiets, welkomsdrankje en avondeten) heeft hun dat € 95 p.p. gekost.

 

 

website

 

Met de familie en hond, 4 etappes fietsen

In augustus hebben we speciaal voor een familie (2 volwassenen, 2 kinderen van 9 en 11 jaar en een hond) 3 etappes door de provincie Girona ontworpen. Ze hebben een heuse mountainbike vakantie mogen doen. In vier dagen gingen ze in etappes van rond de 25 km over grindpaden door de bossen vanaf een Noordelijk gelegen kustplaatsje naar Girona fietsen. Aangekomen in Girona waren de kinderen zeer trots en met een mooie diploma kon hun vakantie niet meer stuk. Ook de hond mee was geen probleem, want daar hadden we een mooi karretje voor geregeld.

Andere custome made vakanties die wij hebben mogen organiseren:

  • Valencia – Girona in 8 etappes, op de racefiets
  • Barcelona – Girona in 4 etappes via onverharde fietspaden
  • In 12 etappes door de hele provincie Girona op de trekking bike